Ledelse

Marius Pedersen
Marius er gründer og daglig leder av Energihuset. Han har bakgrunn innen økonomi, og har tidligere jobbet i bilbransjen og i shipping. Marius har sine interesser innen utholdenhetsidrett som langrenn, sykkel og løping.
Jane Rummelhoff
Jane har vært ansatt her siden det startet opp og har hatt det meste av dagtimer i en årrekke. Jane dekker en full stilling som senterleder her på Energihuset. Du treffer henne både på kvelds og dagtid, i resepsjon, som veileder og instruktør

Personlige trenere og veiledere

David Ewald
David har jobbet hos Energihuset siden vinteren 2006 som veileder og personlig trener. I tillegg til personlig trener er David utdannet massør.
Anne Solheim
Hun har Jobbet som treningsveileder på Energihuset siden starten, og liker og hjelpe medlemmene til rette med trening/treningsprogram. Hun har bakgrunn fra akrobatikk, turn og jazzballett.
Martin Aleksander Skjær
Martin har jobbet hos oss siden 2009. Han er en personlig trener som tror på at trening fører til økt livskvalitet. Han har også en bachellor i Medier- og kommunikasjon. Martin er alltid blid og slår gjerne av en hyggelig prat.
Tina Johansen
Tina er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole, og kostveileder ved Active Education. Hun hjelper deg med å sette opp et treningsprogram som tar deg mot ditt mål, hun er opptatt av at du trives med programmet.
Ine Seljeseth
Ine blir glad av å hjelpe mennesker. Hun har PT utdannelse fra Australia, hvor hun også har studert ernæring og folkehelse. Hun har nå vært hos energihuset siden november 2016, hvor hun tilbyr treningsveiledning, program utvikling og kostholdsveiledning.
Therese Ødegaard
Therese er utdannet PT ved Norges Idrettshøyskole og er i tillegg utdannet rehab trainer og kostveileder. Noen økter vil oppleves som tyngre enn andre, det viktigste er å ikke gi opp, sier Therese!

Instruktører

Sonja Kjensli
Sonja er en av dem som har vært på Energihuset helt fra begynnelsen av. Hun er utdannet spinning- og styrkeintruktør, og instruerer nå i sykkeltimer her på senteret. På Sonjas intervalltimer blir du garantert svett, sliten og fornøyd!
Mona Stensen
Mona er utdannet Fitness-og sykkelinstruktør på Norges idrettshøyskole.. Med mange år på baken som både håndballspiller og trener, er hun glad i fart og tunge løft, og trener gjerne ute i skog og mark så vel som inne.
Gro Persen
Gro har arbeidet på Energihuset siden 2002, men har holdt på som treningsinstruktør mye lenger enn det. Hun er utdannet hos Norges Idrettshøyskole, og er sertifisert som spinning-, styrke-, aerobic og stepinstruktør.
Åsa Måøy
Åsa har instruert på Energihuset fra begynnelsen av, også tidligere som treningsveileder. Hun har utdannelse innen både spinning- og saltimer, og instruerer i begge deler i tillegg til å arbeide som fysioterapeut.
Anette Tangnes
Anette er sertifisert som gruppetimeinstruktør og har også mange års erfaring som sykkelinstruktør. Med stort engasjement vil hun garantert motivere deg til full innsats, være seg om det er i sykkelsalen eller på en av hennes populære Energitabatatimer.
Karianne Thorsby
Karianne har vært med helt i fra starten. Hun har superinspirerende sykkeltimer, hvor du garantert blir smittet til å gi det lille ekstra. Karianne er sertifisert instruktør i spinning, aerobic, step, styrke, Krønsj og Zumba.
Liv Hagen
Liv danset sine første trinn på ballettskolen i Harstad, derfra var det aerobicsertifisering på idrettshøgskolen og siden har det vært både danceaerobic, ragga jam og zumba.
Lise Finstad Dahlen
Lise er utdannet gruppe - og fitnessinstruktør samt kroppsøvingslærer på NIH. Lise instruerer i spinning i helgene, styrketimer og R.O.P.E.S Bungee. Hun trives like godt innendørs som utendørs og favoritterne er da løping, padling, fjellturer og ski.
Lene Dybing
Lene begynte som instruktør i oktober 2014, men har selv vært medlem på senteret siden det startet. Lene instruerer i Spinning, Styrketimer og R.O.P.E.S og har lang erfaring med håndball, innebandy, Bootcamp, Crossfit og løpetrening.
Silje Skjemstad
Silje elsker timer der du får tatt ut det lille ekstra, samtidig som det er gøy! Hun har over 20 års erfaring som instruktør, og er utdannet ved NIH i tillegg til SATS og SAFE, Gymnastikk og Turnforbundet, samt en rekke kurs innen ulike gruppetimer.
Lene Krohn
Lene er utdannet gruppetreningsinstruktør ved NIH, og en av landets få sertifserte Rockeringinstruktører. I tillegg til å ha artige rockeringtimer, så har hun spinning, energifit. ropes og epump. Lyst til å kombinere trening og glede? Bli med!
Maria Machholm
Maria er en allsidig og erfaren instruktør med lang fartstid i bransjen. Med sitt brennende engasjement for saltimer ønsker Maria å bidra til at du blir svett, sliten og lykkelig. Bli med og kjenn!
Vibeke Sjøkvist
Vibeke har sykkeltimer, energipower, energipump og vikarierer på mange av de andre timene. Hun er veldig glad i å instruere grupper og gi folk en god positiv opplevelse med høy mestringsfaktor.
Trine Egebakken
Trine er en glad og sprudlende dame som alltid er klar for å gi deg ny energi! Hun er utdannet gruppeinstruktør på NIH og sertifisert R.O.P.E.S-instruktør. Hos oss er hun instruktør i Energipower, R.O.P.E.S Bungee, sykkel og styrke.

Resepsjon

Mille Steingrim
Mille S er en hyggelig og imøtekommende jente med et stort smil om munnen! Hun begynte hos oss høsten 2017. Du kan møte hun i resepsjonen og på barnerommet hvor hun ønsker å gi deg og ditt barn en god opplevelse.
Josefine Pedersen
Josefine P er resepsjonist hos oss og ble en del av teamet sommeren 2017. Ved siden av studerer Josefine siviløkonom ved handelshøyskolen BI. Hun er en blid og hyggelig jente som alltid er klar for å hjelpe.
Aurora Rummelhoff Nannestad
Aurora RN er å finne i resepsjonen og på barnerommet. Her har hun jobbet siden høsten 2013 og er alltid klar med en hjelpende hånd. Hun ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen.
Mille Botner
Mille B er å finne i resepsjonen og på barnerommet. Hun har jobbet hos oss siden høsten 2015. Ved siden av jobben går hun siste året på videregående. Mille B er en blid og glad jente som ser frem til å møte ditt barn og hjelpe deg i resepsjonen.
Adrien Østby Freixedas
Adrien har en stor entusiasme for trening og kosthold, og har en utdannelse som personlig trener. Han planlegger videre kurs innen kostholdsveiledning og rehab trening før han går inn for fullt som PT. Han er nå å finne i resepsjonen og som barnevakt, og

Barnevakter

Åsta
Åsta jobber som barnevakt på dagtid tirsdag og torsdager. Hun er koselig, sporty og lidenskapelig opptatt av yoga, kroppsbevissthet og breakdance.
Aurora Fossåen Green
Aurora FG begynte hos oss høsten 2018 og går siste året sitt på videregående i Frogn. Hun er å finne på barnerommet hvor hun ønsker å lette litt på dagen til både foreldre og barna.
Malin Holmen Banken
Info kommer
Kristine Ottosen
Kristine er å finne på barnerommet noen ganger i uken. Hun er en hyggelig og positiv jente som har jobbet fast siden April 2017. Hun sørger for at barn og foreldre får en positiv opplevelse

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern