Energihuset består av Energihuset Treningssenter AS og Energihuset Sport & Fritid AS.

Treningssenteret åpnet 5. februar 2002 i de gamle lokalene til Nesodden Energiverk, mens sportsbutikken startet opp på nærsenteret på Tangen 20. november 2002.
28. april 2012 var en stor dag for Energihuset. Etter over 10 år på Kirkeåsen har vi flyttet til Rehab Senteret på Varden. Her har vi bygget vårt eget moderne treningssenter på ca 1400m2. Vi er klare til å møte fremtidens behov på Nesodden.

Treningssenteret vårt har ca 30 ansatte, fordelt på 5 årsverk. Det er mange deltidsansatte instruktører, treningsveiledere, resepsjonsmedarbeidere og barnevakter.

Vi er et selvstendig treningssenter uten kjedetilknytning, men er medlem i Norges Treningssenterforbund.

Senteret vårt har et bredt utvalg av aktiviteter med mer enn 40 gruppetimer i uken fordelt på sykkeltimer og timer i hovedsal.

Styrke- og kondisjonsavdelingen vår har tredemøller, eliptiske maskiner, romaskiner, steppere og sykler. Styrkemaskiner er levert av Life Fitness, en av verdens ledende leverandør av styrkeapparater. Vi har også to stk. Fit Vibe maskiner, for effektiv styrketrening.

Hos oss finnes også solsenger, samt garderobe med badstue.

 

Energihuset Express

Våren 2018 åpner vi Energihuset Express, på Tangen Senter. Lokalene vil være nyoppussede med topp utstyr, dusj og garderober. Senteret vil hovedsakelig bestå av en kondisjonsavdeling og en styrkeavdeling. Åpningstidene på det nye senteret vil gi et treningstilbud både for morgenfugler og natteravner (åpningstider kommer). De som har medlemskap på senteret på Håkonskastet, vil også kunne trene på Tangen. For de som kun vil trene på Tangen vil egne priser gjelde. Aldersgrensen vil bli 18 år.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern