Prisliste

Abonnement Betalingsmåte Ordinær Familie Innmeld.avg. Tilgang
Premium Avtalegiro (pr. mnd) 749,-   199,-

Begge treningssentre og Yogahuset

Energihuset Avtalegiro (pr. mnd) 549,- 499,- 199,- Begge treningssentre, ikke Yogahuset
Express Avtalegiro (pr. mnd) 399,-
399,- 199,- Kun Express-senteret

Ungdom (for de under 16 år) Avtalegiro (pr. mnd) 399,- - 399,- Kun Energihuset Varden
Senior (for de over 60 år)  Avtalegiro (pr. mnd) 449,- - 199,- Begge treningssentre

 

Alle medlemskap krever registrering av betalingskort (treningsavgift blir trukket første i hver måned (Eks.: 01.11.2018). Fakturagebyr (49,-) tilkommer om man ikke oppretter dette.

Ved innmelding betaler du en innmeldigsavgift på 199,-. Du får da ditt eget individuelle medlemskort og kan fritt delta på alle senterets aktiviteter. Vi har ingen bindingstid utover den måneden som er oppsigelsestid. Denne måneden gjelder fra og med første månedsskifte.

Introduksjon til personlig trening: Med medlemskapene "Premium" eller "Energihuset" får du også 2 kostnadsfrie introduksjonstimer med personlig trening. Ved trening med personlig trener utover dette avtales med den aktuelle treneren. Vi har også personlig trenere på Energihuset Express. Der får man ingen introduksjonstimer.

Familiemedlemskap er for medlemmer i samme husstand: Første person i familien betaler ordinærpris. Neste familiemedlem/mer får kr. 50,- rabatt pr.mnd på full pris.

Seniormedlemskap er for medlemmer over 60 år. Seniormedlemmer har tilgang til senteret alle hverdager til kl. 1600. I helgene er det ingen begrensning.

Honnør for medlemmer som er uføre(samme regler som ved senior).

Oppsigelsetiden er 1 måned, regnet fra månedskifte etter at skriftlig oppsigelse er mottatt. Dette etter at eventuell bindingstid er over.

Ungdomsavtale gjelder f.o.m du har fylt 14 år, til det året du fyller 16 år (man er regnet som ordinært medlem det samme året man fyller 16 år). Med dette medlemskapet kan du trene fra 06.00-18.00. (Ved unntak av gruppetimer som man kan bruke etter 18.00, om man ringer for påmelding). MER INFO

Som medlem vil du også få 10 % rabatt på ordinær pris ved kjøp av varer på Energihuset Treningssenter og i sportsbutikken på tangen.

OBS! Har du et medlemakap fra før men ønsker å endre til feks senior, familie ect. ta kontakt med oss i resepsjonen, på mail eller på tlf.

OBS! Yogahuset sine timer er ikke inkludert i medlemskapene "Energihuset" eller "Express". For Yogahuset gjelder egne priser.

Andre priser

Drop in 180,-
Drop in (Express) 149,-
Drop in Ungdom (Før det året man fyller 16) (gjelder kun gruppetime) 90,-
1 mnd dato/dato 750,-
1 uke 250,-
1 mnd i løpet av sommeren (mai, juni, juli eller august) 500,-
Sesongkort Sommer (mai,juni,juli og august) 1790,-

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern