Ansatte

Ledelse

team member
Marius Pedersen
Marius er gründer og daglig leder av Energihuset. Han har bakgrunn innen økonomi, og har tidligere jobbet i bilbransjen og i shipping. Marius har sine interesser innen utholdenhetsidrett som langrenn, sykkel og løping.
team member
Jane Rummelhoff
Jane har vært ansatt her siden det startet opp og har hatt det meste av dagtimer i en årrekke. Jane dekker en full stilling som senterleder her på Energihuset. Du treffer henne både på kvelds og dagtid, i resepsjon, som veileder og instruktør.

Instruktører

team member
Sonja Kjensli
Sonja er en av dem som har vært på Energihuset helt fra begynnelsen av. Hun er utdannet spinning- og styrkeintruktør, og instruerer nå i sykkeltimer her på senteret. På Sonjas intervalltimer blir du garantert svett, sliten og fornøyd!
team member
Mona Stensen
Mona er utdannet Fitness-og sykkelinstruktør på Norges idrettshøyskole.. Med mange år på baken som både håndballspiller og trener, er hun glad i fart og tunge løft, og trener gjerne ute i skog og mark så vel som inne.
team member
Gro Persen
Gro har arbeidet på Energihuset siden 2002, men har holdt på som treningsinstruktør mye lenger enn det. Hun er utdannet hos Norges Idrettshøyskole, og er sertifisert som spinning-, styrke-, aerobic og stepinstruktør.
team member
Åsa Måøy
Åsa har instruert på Energihuset fra begynnelsen av, også tidligere som treningsveileder. Hun har utdannelse innen både spinning- og saltimer, og instruerer i begge deler i tillegg til å arbeide som fysioterapeut.
team member
Anette Tangnes
Anette er sertifisert som gruppetimeinstruktør og har også mange års erfaring som sykkelinstruktør. Med stort engasjement vil hun garantert motivere deg til full innsats, være seg om det er i sykkelsalen eller på en av hennes populære Energitabatatimer.
team member
Karianne Thorsby
Karianne har vært med helt i fra starten. Hun har superinspirerende sykkeltimer, hvor du garantert blir smittet til å gi det lille ekstra. Karianne er sertifisert instruktør i spinning, aerobic, step, styrke, Krønsj og Zumba.
team member
Liv Hagen
Liv danset sine første trinn på ballettskolen i Harstad, derfra var det aerobicsertifisering på idrettshøgskolen og siden har det vært både danceaerobic, ragga jam og zumba.
team member
Lise Finstad Dahlen
Lise er utdannet gruppe - og fitnessinstruktør samt kroppsøvingslærer på NIH. Lise instruerer i spinning i helgene, styrketimer og R.O.P.E.S Bungee. Hun trives like godt innendørs som utendørs og favoritterne er da løping, padling, fjellturer og ski.
team member
Lene Dybing
Lene begynte som instruktør i oktober 2014, men har selv vært medlem på senteret siden det startet. Lene instruerer i Spinning, Styrketimer og R.O.P.E.S og har lang erfaring med håndball, innebandy, Bootcamp, Crossfit og løpetrening.
team member
Silje Skjemstad
Silje elsker timer der du får tatt ut det lille ekstra, samtidig som det er gøy! Hun har over 20 års erfaring som instruktør, og er utdannet ved NIH i tillegg til SATS og SAFE, Gymnastikk og Turnforbundet, samt en rekke kurs innen ulike gruppetimer.
team member
Lene Krohn
Lene er utdannet gruppetreningsinstruktør ved NIH, og en av landets få sertifserte Rockeringinstruktører. I tillegg til å ha artige rockeringtimer, så har hun spinning, energifit. ropes og epump. Lyst til å kombinere trening og glede? Bli med!
team member
Maria Machholm
Maria er en allsidig og erfaren instruktør med lang fartstid i bransjen. Med sitt brennende engasjement for saltimer ønsker Maria å bidra til at du blir svett, sliten og lykkelig. Bli med og kjenn!
team member
Vibeke Sjøkvist
Vibeke har sykkeltimer, energipower, energipump og vikarierer på mange av de andre timene. Hun er veldig glad i å instruere grupper og gi folk en god positiv opplevelse med høy mestringsfaktor.
team member
Trine Egebakken
Trine er en glad og sprudlende dame som alltid er klar for å gi deg ny energi! Hun er utdannet gruppeinstruktør på NIH og sertifisert R.O.P.E.S-instruktør. Hos oss er hun instruktør i Energipower, R.O.P.E.S Bungee, sykkel og styrke.
team member
Ragnhild
Spinning og styrke
team member
Elias Damman
Spinning og styrke
team member
Katrine Stenberg
Spinning instruktør
team member
Åse Bjerkan
Tabata instruktør

Resepsjon

team member
Mille Steingrim
Mille S er en hyggelig og imøtekommende jente med et stort smil om munnen! Hun begynte hos oss høsten 2017. Du kan møte hun i resepsjonen og på barnerommet hvor hun ønsker å gi deg og ditt barn en god opplevelse.
team member
Josefine Pedersen
Josefine P er resepsjonist hos oss og ble en del av teamet sommeren 2017. Ved siden av studerer Josefine siviløkonom ved handelshøyskolen BI. Hun er en blid og hyggelig jente som alltid er klar for å hjelpe.
team member
Aurora Rummelhoff Nannestad
Aurora RN er å finne i resepsjonen og på barnerommet. Her har hun jobbet siden høsten 2012 og er alltid klar med en hjelpende hånd. Hun ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen.
team member
Mille Botner
Mille B er å finne i resepsjonen og på barnerommet. Hun har jobbet hos oss siden høsten 2015. Ved siden av jobben går hun siste året på videregående. Mille B er en blid og glad jente som ser frem til å møte ditt barn og hjelpe deg i resepsjonen.

Barnevakter

team member
Aurora Fossåen Green
Aurora FG begynte hos oss høsten 2018 og går siste året sitt på videregående i Frogn. Hun er å finne på barnerommet hvor hun ønsker å lette litt på dagen til både foreldre og barna.
team member
Adrien Østby Freixedas
Adrien har en stor entusiasme for trening og kosthold, og har en utdannelse som personlig trener. Han planlegger videre kurs innen kostholdsveiledning og rehab trening før han går inn for fullt som PT. Han er å finne på barnevakten og i resepsjonen.
team member
Malin Holmen Banken
Malin er å finne som barnevakt og i resepsjonen. Ved siden av jobber hun også som barnetrener. Hun er en blid jente som ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen.
team member
Kristine Ottosen
Kristine er å finne på barnerommet noen ganger i uken. Hun er en hyggelig og positiv jente som har jobbet fast siden April 2017. Hun sørger for at barn og foreldre får en positiv opplevelse
team member
Marte Aamodt
Barnevakt

Personlige trenere og veiledere

team member
David Ewald
Personlig Trener
David har jobbet hos Energihuset siden vinteren 2006 som veileder og personlig trener. I tillegg til personlig trener er David utdannet massør.
pt.ewald@gmail.com
team member
Martin Aleksander Skjær
Personlig trener, instruktør og resepsjonist
Martin har jobbet hos oss siden 2009. Martin er utdannet Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening. Han er en personlig trener som tror på at trening fører til økt livskvalitet. For noen er målet å gå opp, eller ned, i vekt. Andre synes det kan være hyggelig og trygt få ha hjelp til å komme i gang. Noen synes bare det er kjekt å ha en avtale, så man kommer seg på trening når man egentlig ikke vil. Han er opptatt av at trening og aktivitet skal bli en vane, som vil lede til en livsstil, som igjen vil gi livskvalitet! Han har også en bachellor i Medier- og kommunikasjon. Martin er alltid blid og slår gjerne av en hyggelig prat.
martin@e-huset.no
team member
Tina Johansen
Personlig trener, instruktør og resepsjonist
Tina er utdannet Personlig Trener ved Norges Idrettshøgskole, Kostveileder og Rehab Trener ved Active Education, Endurance Trainer ved Akademiet for Personlig Trening og Massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School. Hun hjelper deg med å sette opp et treningsprogram som tar deg mot ditt mål. Hun er opptatt av at det skal være et program som du trives med, som du synes det er gøy å holde på med og kommer til å fortsette med i lang tid. Både utholdenhetstrening, styrketrening og utetrening. Hun ønsker å gi mestringsfølelse og at du skal kjenne hvor gøy det er når du opplever resultater.
post@pttina.no
team member
Ine Seljeseth
Personlig trener og instruktør
Ine blir glad av å hjelpe mennesker. Hun har PT utdannelse fra Australia, hvor hun også har studert ernæring og folkehelse. Hun har nå vært hos energihuset siden november 2016, hvor hun tilbyr treningsveiledning, program utvikling og kostholdsveiledning.
seljeseth.ine@gmail.com
team member
Vanja Svendsen
Personlig trener og instruktør
Vanja er en dame med masse energi og er utdannet Personlig trener og innen utholdenhetstrening med fokus på sykling og løping. Hun er opptatt av å bruke riktig trening til å nå målene dine uten å måtte trene flere timer om dagen. Vanja vil hjelpe deg å styrke både den fysisk og psykiske helsen. Hun driver selv aktivt med triatlon.
vanjaja@hotmail.com
team member
Anne Solheim
Treningsveileder
Hun har Jobbet som treningsveileder på Energihuset siden starten, og liker og hjelpe våre godt voksne medlemmer til rette med trening/treningsprogram. Hun har bakgrunn fra akrobatikk, turn og jazzballett.
team member
Line S Efraidsen
PT - Helhetlig kvinnehelse, Feminin Kraft, Mindful spinning/ Stor Ball, NyMor & Gravidkurs
Holder kurs for gravide og Ny Mor kurs for barselsmødre på Energihuset/Yogahuset. Line har utviklet Feminin Kraft for kvinner i alle aldre, og holder Mindful-Spinning&StorBall sessions tirsdager. Hun holder også Yoga Breath Drum workshops sammen med Aram. Line underviser i tillegg Stor Ball på Energihuset. Fra og med medio juni 2019 tilbyr Line individuelle sesjoner for kvinner i alle aldre - for medlemmer av både Yogahuset og Energihuset. Hun blir å finne på huset tirsdager og torsdager. Les mer om tilbudet under Yogahuset private timer. Line er opptatt av hele mennesket, hele vesenet, og alle de ulike livsfaser vi danser, noen ganger krabber oss igjennom er unike læringsmestre vi kan samarbeide med. Kvinner og barn har vært i Lines fokus siden hun begynte å arbeide som coach i 2002. Etterhvert arbeidet hun også med familier og par som traumeterapeut og relasjonscoach, og de siste 6 årene har relasjoner i alle varianter vært et stort tema i hennes arbeide. www.lineefraidsen.net
linesorama@gmail.com