Ansatte

Ledelse

team member
Marius Pedersen
Marius er gründer og daglig leder av Energihuset. Han har bakgrunn innen økonomi, og har tidligere jobbet i bilbransjen og i shipping. Marius har sine interesser innen utholdenhetsidrett som langrenn, sykkel og løping.
team member
Jane Rummelhoff
Jane har vært ansatt her siden det startet opp og har hatt det meste av dagtimer i en årrekke. Jane dekker en full stilling som senterleder her på Energihuset. Du treffer henne både på kvelds og dagtid, i resepsjon, som veileder og instruktør.

Instruktører

team member
Sonja Kjensli
Sonja er en av dem som har vært på Energihuset helt fra begynnelsen av. Hun er utdannet spinning- og styrkeintruktør, og instruerer nå i sykkeltimer her på senteret. På Sonjas intervalltimer blir du garantert svett, sliten og fornøyd!
team member
Mona Stensen
Mona er utdannet Fitness-og sykkelinstruktør på Norges idrettshøyskole.. Med mange år på baken som både håndballspiller og trener, er hun glad i fart og tunge løft, og trener gjerne ute i skog og mark så vel som inne.
team member
Åsa Måøy
Åsa har instruert på Energihuset fra begynnelsen av, også tidligere som treningsveileder. Hun har utdannelse innen både spinning- og saltimer, og instruerer i begge deler i tillegg til å arbeide som fysioterapeut.
team member
Anette Tangnes
Anette er sertifisert som gruppetimeinstruktør og har også mange års erfaring som sykkelinstruktør. Med stort engasjement vil hun garantert motivere deg til full innsats, være seg om det er i sykkelsalen eller på en av hennes populære Energitabatatimer.
team member
Karianne Thorsby
Karianne har vært med helt i fra starten. Hun har superinspirerende sykkeltimer, hvor du garantert blir smittet til å gi det lille ekstra. Karianne er sertifisert instruktør i spinning, aerobic, step, styrke, Krønsj og Zumba.
team member
Liv Hagen
Liv danset sine første trinn på ballettskolen i Harstad, derfra var det aerobicsertifisering på idrettshøgskolen og siden har det vært både danceaerobic, ragga jam og zumba.
team member
Lene Dybing
Lene begynte som instruktør i oktober 2014, men har selv vært medlem på senteret siden det startet. Lene instruerer i Spinning, Styrketimer og R.O.P.E.S og har lang erfaring med håndball, innebandy, Bootcamp, Crossfit og løpetrening.
team member
Silje Skjemstad
Silje elsker timer der du får tatt ut det lille ekstra, samtidig som det er gøy! Hun har over 20 års erfaring som instruktør, og er utdannet ved NIH i tillegg til SATS og SAFE, Gymnastikk og Turnforbundet, samt en rekke kurs innen ulike gruppetimer.
team member
Maria Machholm
Maria er en allsidig og erfaren instruktør med lang fartstid i bransjen. Med sitt brennende engasjement for saltimer ønsker Maria å bidra til at du blir svett, sliten og lykkelig. Bli med og kjenn!
team member
Trine Egebakken
Trine er en glad og sprudlende dame som alltid er klar for å gi deg ny energi! Hun er utdannet gruppeinstruktør på NIH og sertifisert R.O.P.E.S-instruktør. Hos oss er hun instruktør i Energipower, R.O.P.E.S Bungee, sykkel og styrke.
team member
Katrine Stenberg
Spinning instruktør
team member
Åse Bjerkan
Tabata instruktør

Resepsjon

team member
Aurora Rummelhoff Nannestad
Aurora RN er å finne i resepsjonen og på barnerommet. Her har hun jobbet siden høsten 2012 og er alltid klar med en hjelpende hånd. Hun ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen.
team member
Mille Botner
Mille B er å finne i resepsjonen og på barnerommet. Hun har jobbet hos oss siden høsten 2015. Ved siden av jobben går hun siste året på videregående. Mille B er en blid og glad jente som ser frem til å møte ditt barn og hjelpe deg i resepsjonen.

Barnevakter

team member
Malin Holmen Banken
Malin er å finne som barnevakt og i resepsjonen. Ved siden av jobber hun også som barnetrener. Hun er en blid jente som ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen.

Personlige trenere og veiledere

team member
David Ewald
Personlig Trener
David har jobbet hos Energihuset siden vinteren 2006 som veileder og personlig trener. I tillegg til personlig trener er David utdannet massør.
pt.ewald@gmail.com
team member
Martin Aleksander Skjær
Personlig trener, instruktør og resepsjonist
Martin har jobbet hos oss siden 2009. Martin er utdannet Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening, har jobbet som trener hos oss i 5 år, og er PT-ansvarlig på Energihuset. Han er en personlig trener som mener at trening fører til økt livskvalitet. For noen er målet å gå opp, eller ned i vekt. Andre setter pris på tryggheten ved å få hjelp i starten. Mens andre synes det er kjekt å ha en avtale, så man kommer seg på trening når man egentlig ikke vil. Martin er opptatt av at trening og aktivitet skal bli en vane, som vil lede til en livsstil, som igjen vil gi økt livskvalitet! Han har også en bachellor i Medier- og kommunikasjon. Martin slår gjerne av en hyggelig prat. Kontakt han gjerne på e-post ved spørsmål eller andre henvendelser.
martin@e-huset.no
team member
Tina Johansen
Personlig trener, instruktør og resepsjonist
Tina har jobbet hos Energihuset siden høsten 2015. Hun er utdannet Personlig Trener, Kostveileder, Rehab Trainer og Endurance Trainer. Hun er også utdannet Massasjeterapeut. Hun hjelper deg med å sette opp et treningsprogram som tar deg mot ditt mål. Hun er opptatt av at det skal være et program som du trives med, som du synes det er gøy å holde på med og kommer til å fortsette med i lang tid. Både utholdenhetstrening, styrketrening og utetrening. Hun ønsker å gi mestringsfølelse og at du skal kjenne hvor gøy det er når du opplever resultater.
post@pttina.no
team member
Ine C. Seljeseth
Personlig trener, coach, og kostveileder
Ine blir glad av å hjelpe mennesker med deres unike ønsker og behov. Hun har coaching utdannelse fra USA og PT utdannelse fra Australia, hvor hun også har studert ernæring og folkehelse (Bachelor + Mastergrad). Hun har bred kunnskap og lang erfaring med å assistere vaneendring, og en sunn livsstil. Hun praktiserer et helhetlig perspektiv, og tilpasser veiledning og oppfølging til dine individuelle mål og forutsetninger. Ine har nå vært hos energihuset siden november 2016, hvor hun tilbyr personlig trening, programutvikling, online-coaching og kostveiledning. Kontakt henne for spørsmål: 46 51 62 91
seljeseth.ine@gmail.com
team member
Vanja Svendsen
Personlig trener og instruktør
Vanja er en dame med masse energi og er utdannet Personlig trener og innen utholdenhetstrening med fokus på sykling og løping. Hun er opptatt av å bruke riktig trening til å nå målene dine uten å måtte trene flere timer om dagen. Vanja vil hjelpe deg å styrke både den fysisk og psykiske helsen. Hun driver selv aktivt med triatlon.
vanjaja@hotmail.com
team member
Anne Solheim
Treningsveileder
Hun har Jobbet som treningsveileder på Energihuset siden starten, og liker og hjelpe våre godt voksne medlemmer til rette med trening/treningsprogram. Hun har bakgrunn fra akrobatikk, turn og jazzballett.
team member
Hedda Hippe
Personlig Trener og instruktør
Hedda begynte som PT hos oss på høsten, 2021. Hun er en blid, hyggelig, og flink jente som mer enn gjerne hjelper deg med trening!
heddahippe@gmail.com
team member
Aneta Slazkiewicz
Personlig Trener
Aneta er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Norge de siste 12 årene. Hun er 38 år gammel og har jobbet aktivt som personlig trener i 6 år. Aneta er en rolig og pålitelig person med masse godt humør og empati. Hun ønsker å gi deg et push når det trengs og hjelpe deg å nå dine mål! Aneta har god erfaring med å trene voksne mennesker. For 9 måneder siden ble Aneta mamma og det ga henne bedre innsikt i hvordan man bør trene korrekt før og etter fødsel.
aneta.slazkiewicz@gmail.com