Personlig Trener

Har du lyst til å komme i gang med trening, men vet ikke helt hvor du skal starte?
Kanskje har du et vondt kne du ikke kan belaste for mye, eller noen ekstra kilo du aldri blir kvitt?
Da kan en personlig trener være noe for deg!Hos Energihuset får du 2 kostnadsfrie introduksjonstimer med personlig trener. Disse vil gi deg et inntrykk av hvordan det er å trene med PT, og det vil gi PT-en starten på et grunnlag til en treningsplan/program. Mange tror at personlige trenere kun er forbeholdt idrettsutøvere som Petter Northug og Cecilia Brækhus, men slik er det ikke. Å bruke en personlig trener passer for alle, på alle nivåer, uavhengig av om man er godt trent eller ikke.Erfaring viser faktisk at så mange som 80%  av de som benytter seg av en personlig trener oppnår bedre resultater enn de som ikke gjør det. Med en personlig trener skreddersyr vi et personlig treningsprogram som er tilpasset deg og dine mål, du får tips og råd om hvordan du burde spise for å få de beste resultatene, og ikke minst får du tett oppfølging både under og utenfor treningstimene.En personlig trener hos Energihuset Treningssenter vil kunne hjelpe deg med motivasjon, og kanskje vil du også oppdage nye grenser ved deg selv - at du er sterkere enn du tror og presterer bedre enn tidligere nettopp fordi du har en trener ved din side til å pushe deg litt ekstra! Ingen mål er for lave, ei heller ingen forutsetninger for små. 


En personlig trener er der for å bistå deg på veien til nettopp det du ønsker å oppnå!
Personlige trenere og veiledere

team member
David Ewald
Personlig Trener
David har jobbet hos Energihuset siden vinteren 2006 som veileder og personlig trener. I tillegg til personlig trener er David utdannet massør.
pt.ewald@gmail.com
team member
Martin Aleksander Skjær
Personlig trener, instruktør og resepsjonist
Martin har jobbet hos oss siden 2009. Martin er utdannet Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening. Han er en personlig trener som tror på at trening fører til økt livskvalitet. For noen er målet å gå opp, eller ned, i vekt. Andre synes det kan være hyggelig og trygt få ha hjelp til å komme i gang. Noen synes bare det er kjekt å ha en avtale, så man kommer seg på trening når man egentlig ikke vil. Han er opptatt av at trening og aktivitet skal bli en vane, som vil lede til en livsstil, som igjen vil gi livskvalitet! Han har også en bachellor i Medier- og kommunikasjon. Martin er alltid blid og slår gjerne av en hyggelig prat.
martin@e-huset.no
team member
Tina Johansen
Personlig trener, instruktør og resepsjonist
Tina er utdannet Personlig Trener ved Norges Idrettshøgskole, Kostveileder og Rehab Trener ved Active Education, Endurance Trainer ved Akademiet for Personlig Trening og Massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School. Hun hjelper deg med å sette opp et treningsprogram som tar deg mot ditt mål. Hun er opptatt av at det skal være et program som du trives med, som du synes det er gøy å holde på med og kommer til å fortsette med i lang tid. Både utholdenhetstrening, styrketrening og utetrening. Hun ønsker å gi mestringsfølelse og at du skal kjenne hvor gøy det er når du opplever resultater.
post@pttina.no
team member
Ine Seljeseth
Personlig trener og instruktør
Ine blir glad av å hjelpe mennesker. Hun har PT utdannelse fra Australia, hvor hun også har studert ernæring og folkehelse. Hun har nå vært hos energihuset siden november 2016, hvor hun tilbyr treningsveiledning, program utvikling og kostholdsveiledning.
seljeseth.ine@gmail.com
team member
Vanja Svendsen
Personlig trener og instruktør
Vanja er en dame med masse energi og er utdannet Personlig trener og innen utholdenhetstrening med fokus på sykling og løping. Hun er opptatt av å bruke riktig trening til å nå målene dine uten å måtte trene flere timer om dagen. Vanja vil hjelpe deg å styrke både den fysisk og psykiske helsen. Hun driver selv aktivt med triatlon.
vanjaja@hotmail.com
team member
Anne Solheim
Treningsveileder
Hun har Jobbet som treningsveileder på Energihuset siden starten, og liker og hjelpe våre godt voksne medlemmer til rette med trening/treningsprogram. Hun har bakgrunn fra akrobatikk, turn og jazzballett.
team member
Line S Efraidsen
PT - Helhetlig kvinnehelse, Feminin Kraft, Mindful spinning/ Stor Ball, NyMor & Gravidkurs
Holder kurs for gravide og Ny Mor kurs for barselsmødre på Energihuset/Yogahuset. Line har utviklet Feminin Kraft for kvinner i alle aldre, og holder Mindful-Spinning&StorBall sessions tirsdager. Hun holder også Yoga Breath Drum workshops sammen med Aram. Line underviser i tillegg Stor Ball på Energihuset. Fra og med medio juni 2019 tilbyr Line individuelle sesjoner for kvinner i alle aldre - for medlemmer av både Yogahuset og Energihuset. Hun blir å finne på huset tirsdager og torsdager. Les mer om tilbudet under Yogahuset private timer. Line er opptatt av hele mennesket, hele vesenet, og alle de ulike livsfaser vi danser, noen ganger krabber oss igjennom er unike læringsmestre vi kan samarbeide med. Kvinner og barn har vært i Lines fokus siden hun begynte å arbeide som coach i 2002. Etterhvert arbeidet hun også med familier og par som traumeterapeut og relasjonscoach, og de siste 6 årene har relasjoner i alle varianter vært et stort tema i hennes arbeide. www.lineefraidsen.net
linesorama@gmail.com


Nyhet: Coaching!Nå tilbyr vi ukentlig oppfølging som vi kaller "coaching".


"Coaching" vil si ukentlig oppfølging hver fredag.
Du sender rapport til din personlige trener, hvorpå dere har ca. 20 minutter til rådighet via telefon, SMS, eller e-post.
En "coaching" kan innebefatte svar på spørsmål, gjennomgang av ukens treninger, oppdatering av program eller liknende.
Hva som skal stå i den ukentlige rapporten er opp til deg og PT-en. Dette vil dere ha avtalt og er gjerne knyttet opp i mot målsetting/behov.
Coaching kan være et nyttig verktøy for deg som trenger motiverende ord/rådgivning/oppfølging uten å møtes ansikt til ansikt.


5 gode grunner til å trene med personlig trenerDu får en forpliktende avtale med en treningspartner

Treningen blir mer effektiv. Øvelsene blir utført korrekt og skader minimeres

Det er morsommere å trene. Du lærer øvelser du ikke visste om og som du ikke trodde du kunne klare. Du bryter barrierer!

Du får et mer målbevisst forhold til trening, også utenom timen med personlig trener

Du får gode råd om endring av aktivitetsnivåIkke glem at....

Alle kan benytte seg av en personlig trener. Uansett alder, kroppsstørrelse, sykdoms- eller skadehistorie 

Alle personlige trenere på Energihuset har en bred fagbakgrunn, og kan bidra med kunnskap om alt fra rehabilitering til forberedelser til maratonHvem er vi?

Vi har 6 dyktige personlig trenere ved Energihuset

Nivå Martin Aleksander Skjær & Vanja Svendsen

Nivå  Tina Johansen

Nivå Ine Seljeseth & David EwaldJeg har vært så heldig og få trene med verdens beste personlige trener på Energihuset i 8 år. Det er David Ewald. Det har vært vel anvendte penger. Jeg var dårlig når jeg startet hos Davis, men han har gjort meg til et veltrenet, sterkt og lykkelig menneske i en alder av snart 82 år. Styrketrening er det nemlig aldri for sent å begynne med. Håper jeg kan fortsette å trene med David i mange år til 

 - Grete, 81 år


Jeg ble anbefalt Tina i april. Siden da har jeg hatt faste ukentlige p.t. Hun har en ekstra evne til å se den enkelte. Tina har klart det ingen har tidligere; fått meg selv til å innse helsegevinst og innvestering i egen helse. Tina har lært meg et fornuftig forhold til kosthold og trening. Anbefaler hun på det sterkeste. Og til dere som spør om ikke dette er dyrt- nei, jeg har ikke råd til å la hver; nødvendig innvestering resten av mitt liv."Mer informasjon?

Ring oss  


Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå dine mål!